Contactlenzen

Onze Specialisaties

Oculenti is een specialist op het gebied van contactlenzen, sterker nog Oculenti richt zich alleen maar op contactlenzen, in dat opzicht verschilt Oculenti van de gewone opticiën.

Het grootste deel van de praktijken van Oculenti zult u dan ook niet vinden in de winkelstraat. Omdat Oculenti naast cosmetische lenzen ook lenzen op medische indicatie aanpassen, hebben zij zich gevestigd in ziekenhuizen verspreid over heel Nederland. Zo kan Oculenti nauw samenwerken met ervaren oogartsen. Maar dat betekent niet dat u alleen voor contactlenzen op medische indicatie bij Oculenti op het goede adres bent. Onze deur staat voor iedereen open.

De organisatie

Oculenti bracht als eerste de contactlens op de Nederlandse markt. En zoals dat gaat met pioniers kan Oculenti zich inmiddels expert noemen. Op dit moment heeft Oculenti 14 optometristen/contactlenzen specialisten in dienst die werken in 22 praktijken verspreid over ziekenhuizen in het hele land. Daarnaast Heeft Oculenti een eigen productieafdeling waar lenzen op maat gemaakt worden. Want bij Oculenti is niets standaard.

Inmiddels heeft Oculenti ook over de landsgrenzen gekeken en zijn zij een samenwerkingsverband aangegeaan met het Amerikaanse bedrijf Valeant. Zo blijft Oculenti voortdurend op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.