Over Stadskliniek Utrecht

Onze Specialisaties

De ‘Stadskliniek Utrecht’ is de naam van het gebouw waarin diverse zorgverleners hun praktijk hebben. Het in 2012 geheel gerenoveerde gebouw (foto-impressie) is de verbindende factor tussen de afzonderlijke zorgverleners die gezamenlijk gebruik maken van de gedeelde faciliteiten. Uiteraard wordt er daar waar mogelijk tevens gebruik gemaakt van elkanders specialisme indien dit aanvullend op uw behandeling is. Vanwege de korte lijnen is een eventuele doorverwijzing dan ook snel gemaakt.

Op deze internetsite vind u een overzicht van de diverse specialismen en overige zorgverleners onder het dak van de Stadskliniek Utrecht. U vindt er een pagina met een korte beschrijving van het specialisme, met welke zorgvragen u terecht kunt en een doorlink mogelijkheid naar de eigen internetsite van de afzonderlijke zorgverleners.

Op de eigen internetsite van de afzonderlijke zorgverleners kunt u meer in detail lezen wie uw zorgverleners zijn, waar deze voor staan, hoe zij georganiseerd zijn en bijvoorbeeld of uw behandeling wel of niet vergoed wordt.

Hoewel er diverse zelfstandig werkende zorgverleners in het gebouw van de Stadskliniek Utrecht zijn gehuisvest wordt er getracht om zo transparant mogelijk te zijn. Een gezamenlijk streven van de afzonderlijke zorgverleners in de Stadskliniek is onder andere, service gerichte zorg te verlenen. Dit is dan ook een reden waarom wij voortdurend tevredenheids onderzoeken uitvoeren. Uiteraard vragen wij u hierbij om uw medewerking.

De Stadskliniek Utrecht is gelegen aan één van de hoofdwegen aan de rand van de stad Utrecht en heeft een eigen maar beperkte parkeergelegenheid.

Contact gegevens

Tel:030 2333542

Adres:Biltstraat 397 - 423
3572 AV Utrecht