Gynaecologie

Onze Specialisaties

Laser Centrum Biltstraat is een in 1993 opgericht instituut dat zich specialiseert in zorg op maat ten aanzien van u als persoon en uw huid, het grootste orgaan van de mens.

Laser Centrum Biltstraat gevestigd in Utrecht heeft nu ook vestigingen geopend in Almere en Amsterdam te weten Laser Centrum Almere en Laser Centrum Amsterdam.

Wij behandelen onze cliënten/patiënten in een sfeervolle warme omgeving. Wij stellen de hoogste eisen aan de kwaliteit van onze behandelingen en het resultaat ervan.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in lasertechnieken en ons ervaren laserteam uitsluitend met lasers werkt die ons eigendom zijn, kunt u er ook zeker van zijn dat wij uitsluitend behandelen met de meest geavanceerde- en kwalitatief hoogstaande lasers. Bovendien hebben wij de gedrevenheid om onze gegarandeerde zorg op maat binnen ieders bereik te houden.

Ons instituut is benoemd tot voorbeeld kliniek door de Amerikaanse laserfabrikant Cynosure en gecertificeerd door Isis Medical Systems Nederland. Ook zijn wij tot voorbeeld kliniek benoemd door de Amerikaanse Laserscope – lasersfabrikant en hebben reeds verschillende vaatchirurgen, dermatologen en huidtherapeuten mogen delen in onze laservaardigheden en knowhow van geavanceerde lasertechnieken. Wij hopen dat onze site u een goed beeld geeft over ons instituut.