Gynaecologie

Onze Specialisaties

Euro-Dent BV is de algemene tandartspraktijk gevestigd in het gebouw Stadskliniek Utrecht. Bij Euro-Dent kunt u terecht voor al uw algemene tandartsbehandelingen.

Buiten Euro-Dent om is er ook Euro-Endo BV. Euro-Endo is het onderdeel van Euro-Dent die zich specialiseerd op het gebied van endodontologie en Implantologie. Ons team bestaat uit toegewijde professionals met aan het hoofd endodontoloog Veronica Stahl, die al meer dan 15 jaar werkzaam is op tandheelkundig gebied. Haar passie, inzicht en ervaring zorgen ervoor dat de behandelingen niet alleen professioneel zeer secuur worden uitgevoerd, maar dat de patiënten ook kunnen rekenen op de beste begeleiding voor, tijdens en na de behandelingen. Tijdens hun bezoek aan onze praktijk krijgen zij persoonlijke en onverdeelde aandacht en toewijding.

Euro-Dent en Euro-Endo kunnen de meest professionele diensten aanbieden die momenteel beschikbaar zijn op endodontologisch gebied. Door de faciliteiten waarover we beschikken kunnen we ook endodontologisch chirurgische ingrepen uitvoeren. Onze apparatuur is state-of-the-art waardoor de diagnose en behandeling van endodontologische problemen verbeterd worden. We maken onder andere gebruik van ultrasone technologie en een speciale microscoop.

Wij zijn op alles voorbereid en niets is onmogelijk. Loopt u gerust binnen of belt u voor een afspraak!